Kotisivujemme etusivulle / To our website frontpage
Team Simracin uutiset
Team Simcarin yritysesittely
Team Simracin galleria
Koulutusvideomme
Team Simracin hinnasto
Team Simracin yhteystiedot
Mediapankkimme
Team Simracin rallisimulaattorit
Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2013

Joulukuu 2012:
Simrac kutsuttiin mukaan EU:n Elinikäisen oppimisen ohjelmaan kuuluvan Leonardo da Vinci -ohjelman puitteissa perustettuun projektiin nimeltään SIMTEB.
Lisätietoja projektista löytyy ADAM-tietojärjestelmästä. Klikkaa ja tutustu!


Highslide JSSyyskuu 2012:
Simracin uudella tehtaalla tapahtuu, uusi rekkasimulaattori tekeillä!

HUOM! Mikäli sinulla löytyy kiinnostusta simulaattori-rallisarjaa kohtaan niin täytäthän kyselylomakkeemme aiheesta. Lomakkeeseen pääset tästä tai sivun vasemmasta reunasta valikoiden alapuolelta. Kiitos.


Elokuu 2012:
Team Simrac Finland Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin.
Uusi osoitteemme on Pyrynkatu 4 33900 Tampere.

Klikkaa kuvia ja tutustu uusiin toimitiloihimme!
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JSHuhtikuu 2011
Kahdeksan kuukauden kovatahtinen rakennusurakka päätöksessä

Highslide JSEuroopan Unioinin sosiaalirahaston osittain rahoittaman hankeen myötä Etelä-Savon Koulutus Oy yhdessä Itä-Savon koulutuskuntayhtymän, Pohjois-Karjalan koulutus-kuntayhtymän, Savon koulutuskuntayhtymän ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymän kanssa päätyi elokuussa 2010 kilpailutuksen jälkeen tilaamaan Team Simrac Finland Oy:ltä rekkasimulaattorin sisältävän siireltävän logistiikka-alan oppimisympäristön. Tilauksen yhteydessä määrätty luovutusajankohta toteutuu uuden tekniikan ja kokonaisuuden mukanaan tuomista haasteista huolimatta. Laitteisto luovutetaan asiakkaalle Mikkelissä tänään 1.4.2011. Itse hankeen kotisivuilla voi vierailla osoitteessa www.poverihanke.eu.

Nyt valmistunut rekkasimulaattori on Team Simrac:lle ensimmäinen lajiaan kahdellakin osa-alueella. Se on ensimmäinen Team Simracin simulaattoreista, joka on toteutettu kuuden vapausasteen sähkömekaanisella, niin sanotulla hexapod -liikealustalla. Aikaisemmat Team Simracin koulutuskäyttöön valmistamat simulaattorit ovat käyttäneet paineilmatoimista liikealustaa ja ne on asennettu kiinteästi asiakkaan tiloihin. Myös tässä juuri valmistunut simulaattori tekee poikkeuksen. Simulaattori on sijoitettu levenevän puoliperävaunun sisään. Näin simulaattori koulutusympäristöineen on siirettävissä käyttövalmiina paikasta toiseen. Simulaattoritilan lisäksi puoliperävaunussa on luokkatila kahdeksalle hengelle. Kokonaisuuteen sisältyvä agregaatti huolehtiin sähköntuotosta tilanteissa, joissa ulkoista sähköä ei ole saatavissa.

Trafi on hyväksynyt nyt valmistuneen simulaattorin teknisiltä ominaisuuksiltaan tieliikenne- ja ajokorttiasetuksessa tarkoitetuksi korkeatasoiseksi simulaattoriksi ja siten koulutukseen soveltuvaksi laitteeksi. Teknisesti simulaattori tarjoaa koulutusmahdollisuuksia esimekiksi ajoneuvon käsittelyn ja hallinnan, kuormauksen vaikutusten, taloudellisen- ja ennakoivan ajon sekä liukkaalla ja pimeässä ajamisen osa-alueilla. Simulaattorilla on mahdollista simuloida useita erilaisia ajoneuvoja kuorma-autosta täysimittaiseen perävaunuyhdistelmään.

Kokonaisuus on valmistettu suomalaisin voimin. Simulaattorin valmistaja ja kokonaisuuden myyjänä on rallisimulaattoreistaankin tunnettu Tamperelainen Team Simrac Finland Oy. Levenevän puoliperävaunun on valmistanut räätälöityjen päälirakenneratkaisuiden valmistamiseen erikoistunut Honkajokelainen Interkori Oy. Kokonaisuuden sähkönsaannista huolehtivan agregaatin toimitti Nokian Linnavuoressa sijaitseva Agco Sisu Power. Tässä mainittujen lisäksi valmistukseen osallistui useita kotimaisia alihankkijoita.

Haluamme kiittää tilaajaosapuolia niin luottamuksesta osaamistamme kohtaan kuin joustavuudestakin. Suuri kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneillemme, alihankkijoillemme ja tavarantoimittajillemme venymisestä ja joustavuudesta projektin tiimoilta. Toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Kiitos.

Galleriaan tulossa lähiaikoina lisää materiaalia kokonaisuudesta.

Elokuu 2010

Highslide JSTeam Simrac Finland Oy toimittaa Etelä-Savon Koulutus Oy:lle rekkasimulaattorin sisältävän siirreltävän logistiikka-alan oppimisympäristön

Etelä-Savon Koulutus Oy (www.esedu.fi) on valinnut Team Simrac Finland Oy:n toimittajaksi raskaankaluston kuljettajakoulutukseen tarkoitetulle kokonaisuudelle. Osapuolet allekirjoittivat hankintasopimuksen Mikkelissä perjantaina 6. elokuuta. Kokonaisuus luovutetaan tilaajalle kahdeksan kuukauden kuluessa. Kumppaneina hankeessa ovat Itä - Savon koulutuskuntayhtymä (www.samiedu.fi), Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä (www.pkky.fi), Savon koulutuskuntayhtymä (www.sakky.fi) ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä (www.ysao.fi). Osa hankkeen rahoituksesta tulee Euroopan unionin sosiaalirahastolta.

Hankinnan kohde koostuu Inter-Kori Oy:n (www.interkori.fi) Team Simracille valmistamasta levitettävästä puoliperävaunusta, jossa on luokkatila kahdeksalle oppilaalle kouluttajan lisäksi sekä perävaunun levenevään osaan sijoitettavasta Scanian ohjaamosta rakennetusta rekkasimulaattorista. Tilaajan lähtökohtana oli, että kokonaisuuden täytyy olla siirreltävissä toimipisteiden sijaitessa eri paikkakunnilla. Levitettävään puoliperävaunuun rakennettuna siirtely on mahdollista tavallisella yhdistelmän vetoautolla eikä se näin ollen ole riippuvainen tietystä sijoituspaikasta vaan voidaan viedä haluttuun kohteeseen. Kokonaisuutta on myös mahdollista käyttää ilman ulkopuolista sähköä agregaatin ansiosta. Laitteistoa tullaan hyödyntämään sekä uusien tulevien raskaankaluston kuljettajien koulutuksessa, että jo alalla toimivien ammattilaisten täydennyskoulutuksessa.

Ennen tarjouskilpailun julkistamista Etelä-Savon Koulutus Oy:n edustajat olivat kiertäneet Euroopassa tutustumassa eri valmistajien simulaattoreihin ja käytössä oleviin kokonaisuuksiin. Taustatyö hankinnan ympärillä oli edustajien mukaan mittava, itse päätös syntyi melko nopeasti tarjousten saavuttua. Tarjouskilpailu julkaistiin 12.3.2010 ja päätös oli selvillä 10.5.2010. Lähetettyjen tarjousten vertailun ja pisteytyksen jälkeen valinta osui Team Simracin tarjoamaan kokonaisuuteen. Hankintasopimuksen allekirjoitusta kuitenkin viivästytti tarjouspyyntöön liittyvä valitusmenettely.

Etelä-Savon Koulutus Oy ylläpitää Etelä-Savon ammattiopistoa, joka on monialainen ammatillinen oppilaitos. Oppilaitoksessa on ammatillisen perustutkinnon opiskelijoita noin 2500 ja aikuiskoulutuksessa yli 5000 opiskelijaa vuodessa. Henkilökuntaa opetus- ja tukipalvelutehtävissä on hieman yli 500. Oppilaitoksella on kiinteitä toimipisteitä Mikkelissä, Pieksämäellä ja Juvalla. Koulutusta järjestetään laajalti myös muissa kunnissa.Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Helmikuu 2010
Simrac näyttäytyi myös EFT:N, UITP:n ja AFT:n yhdessä järjestämillä I & I päivillä Bryselissä

4.-5.2010 jossa kokoontui linja-autopuolen vaikuttajia. Puheenvuoroja käyttivät muunmuassa koulutuspuolen simulaattoriasiakkaamme Työtehoseuran Aarno Lybeck sekä belgialaisen FCBO:n Jan Deman. Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä ja valaiseva tapahtuma.

Kiitos tapahtuman järjestäjille ja osallistujille


Elokuu 2008:
Rekka- ja bussisimulaattoreiden tuote-esite on ilmestynyt!
Lue lisää Simulaattorit kuljettajakoulutukseen, tieliikenneharjoitteluun ja tutkimukseen -esitteestämme (.pdf)

Parhaillaan käymme keskusteluja uusista mahdollisista kaupoista niin Suomeen kuin ulkomaillekin.


Tammikuu 2007:
Ajo-koulutussimulaattoreiden tilannekatsaus

Vuoden 2006 aikana valmistimme ja toimitimme yhden rekka-autosimulaattorin Suomeen, sekä kaksi linja-autosimulaattoria Belgiaan koulutuskäyttöön.
Team Simrac Finlandin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net