Kotisivujemme etusivulle / To our website frontpage
Team Simracin uutiset
Team Simcarin yritysesittely
Team Simcarin kalusto
Team Simcarin toimitilat
Team Simracin galleria
Videoitamme
Team Simracin hinnasto
Team Simracin yhteystiedot
Median kuvapankki
Team Simracin koulutus-simulaattorit
 
 
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Elokuu 2008 - Team Simracilta uusi rallisimulaattori
Team Simrac Finland Oy julkistaa uuden rallisimulaattorinsa Neste Oil Rallin yhteydessä pidettävässä RallyExpo näyttelyssä 30.07.2008 osastolla C-526 klo. 19:00. Uutuus on nimeltään Simrac Focus WRC. Simulaattorin Ouninpohjan erikoiskoetta mallintava ohjelmisto on Eepsoft Oy:n Eero Pajarteen ja Team Simrac Finland Oy:n Mika Leppälahden yhteistyön tulosta. Simulaattorin korina käytettävän BP Ford Focus WRC 07:n on Simracille toimittanut Fordin englantilainen tehdastalli M-Sport. Malli on sama, jolla Marcus Grönholm ja Timo Rautiainen ajoivat viime vuoden kilpailunsa.

- Tekniikan kehittyessä näimme mahdollisuuden tehdä rallisimulaattoristamme vieläkin realistisemman. Nyt julkistettavan simulaattorin tekniikka on aivan uutta. Rakentamiseen kului kahdeksan kuukautta. Se tulee toimimaan aikaisemman simulaattorimme Simrac Golfin rinnalla. Vaikka Ouninpohjaa ei tänä vuonna Neste Oil Rallissa ajetakaan, halukkaat voivat kuitenkin edelleen koittaa taitojaan simulaattorilla maailman vaativimmaksikin mainitulla erikoiskokeella ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Jos vaikka ulkomaalaiset näin pärjäisivät meille suomalaisille Ouninpohjassa, kertoo Team Simracin toimitusjohtaja Hannu Kosonen pilke silmäkulmassa.

Team Simrac Finland Oy on vuonna 1995 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvosimulaattoreiden kehittämiseen ja valmistamiseen.

Simracin kuljettajakoulutus käyttöön tekemiä bussi- ja rekkasimulaattoreita on tällä hetkellä käytössä Suomessa ja Belgiassa.

Nyt valmistunut Simrac Focus WRC on Simracin rallisimulaattoreista niin sanotusti Evo 5 ja kaikenkaikkiaan yhdeksäs Simracin kehittämä ja valmistama simulaattori.


Syyskuu 2008

Highslide JSElokuussa Neste Oil Rallissa julkistettu uusi painos Simracin rallisimulaattoreista, Simrac Focus WRC, otettiin varsinaisesti käyttöön Team Simracin Sarankulman toimipisteessä.

Sarankulman tiloissa käyneiden asiakkaidemme lisäksi Simrac Focus WRC oli ajettavissa Sandvik Mining & Constructionin Oy:n uuden hallin avajaisissa Tampereella. Vierailimme myös Kausalassa Kausalan Pinnoite Oy:n henkilökunnalleen järjestämässä virkistystapahtumassa.

Kiitoset kaikille ajajille ja tapahtumiin osallistuneille sekä tapahtumien järjestäjille.


Lokakuu 2008

Highslide JSLokakuussa Simrac Focus vieraili Tampereen Autovaraosan laajennusosan avajaisissa sekä Ylöjärvellä Avant Tecnon tiloissa. Myös Simrac Golf pääsi "tuulettumaan" Jämsän Tammer- Dieselin tiloissa järjestetyssä tapahtumassa.

Näiden reissujen lisäksi ajajia on riittänyt myös Sarankulman toimipisteessämme. Kiitoset kaikille ajajille ja tapahtumiin osallistuneille sekä tapahtumien järjestäjille.


Marraskuu 2008

Highslide JSPikkujoulu-kausi käynistyi vilkkaissa merkeissä, kiitokset siitä asiakkaillemme. Ehdimme myös vierailla Simrac Focuksen kanssa Vantaalla Arctica Wholesalen järjestämässä tapahtumassa. Kiitoset kaikille ajajille ja tapahtumiin osallistuneille sekä tapahtumien järjestäjille.

Joulukuu 2008
Pikkujoulut pitivät meidät edelleen hyvin työllistettyinä. Honkakoskella Pakkalan Konepaja Oy:n pikkujouluissa vierailun jälkeen olikin aika rauhoittua Joulun viettoon ja valmistautua ottamaan uusi vuosi vastaan.
Team Simrac Finlandin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net