Kotisivujemme etusivulle / To our website frontpage
Team Simracin uutiset
Team Simcarin yritysesittely
Team Simcarin kalusto
Team Simcarin toimitilat
Team Simracin galleria
Videoitamme
Team Simracin hinnasto
Team Simracin yhteystiedot
Median kuvapankki
Team Simracin koulutus-simulaattorit
 
 
 
 
Tammikuu 2010

Highslide JSHyvää alkanutta vuotta kaikille! Alkuvuosi lähti käyntiin mukavan vilkkaana. Helsingin jäähallissa järjestetty VM Motorsportshow osui tammikuulle ja sillä olimme myös me. Jäähallissa vaivanneesta pienesta viileydestä huolimatta ajajia vieraili viikonlopun aikana kohtuullisesti ja löytyi porukasta loppujen lopuksi viisi nopeintakin:
1. Bågman 2:11,29
2. Pajalin 2:11,60
3. Laaksonen 2:17,03
4. Eerola 2:22,33
5. Vainio 2:24,5

30.1.2010 Simrac Focus vieraili myös Hämeenkyrön Ammattiopiston Iisakin avoimien ovien päivillä
Suuret kiitokset kaikille kävijöille, tapahtumiin osallistuneille sekä tapahtumat järjestäneille henkilökunnille!


Helmikuu 2010

Monien tiedustelujen rohkaisemana päätimme järjestää, jo perinteisesti heinäkuussa järjestämiemme "Avoimien-Ovien" -päivien rinnalle toisen vastaaavan tapahtuman. Ajankohdaksi valitsimme helmikuun tiistait ja keskiviikot, mutta tämä järjestely koki valitettavan kolauksen toimitiloissa ilmenneen vesivahingon korjaustöiden vuoksi.

Ensimmäisen kerran Simracin historian aikana 15.2. alkaneen remontin johdosta jouduimme perumaan loppukuun "Avoimet Ovet" sekä valitettavasti myös muutaman jo varatun yksityistilaisuuden.

Pahoittelumme tästä remontista johtuneesta häiriöstä toiminnassamme ja siitä aiheutuneesta mielipahasta ja harmista.

Kesken jääneet avoimien ovien-päivät jatkuvat heti kun toimitilamme ovat jälleen kunnossa. Ilmoittelemme asiasta netti-sivuillamme sekä Aamulehden Moro-liitteessä.

Simrac näyttäytyi myös EFT:N, UITP:n ja AFT:n yhdessä järjestämillä I & I päivillä Bryselissä

4.-5.2010 jossa kokoontui linja-autopuolen vaikuttajia. Puheenvuoroja käyttivät muunmuassa koulutuspuolen simulaattoriasiakkaamme Työtehoseuran Aarno Lybeck sekä belgialaisen FCBO:n Jan Deman. Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä ja valaiseva tapahtuma. Kiitos tapahtuman järjestäjille jo osallistujille.


Maaliskuu 2010

Nyt alkaa remontti olla siinä mallilla, että voimme jälleen ottaa väkeä vastaan! Eli "Avoimet Ovet" -päivät jatkuvat tiistaista 16.3.2010 alkaen ja jatkuvat siitä eteenpäin tiistaisin klo. 15:00-18:00 & keskiviikkoisin 11:00-14:00 maaliskuun loppuun saakka. Ajon hinta on sama 15 € ja lisäajot 10 €. Tervetuloa!


Huhtikuu 2010

Simracin "Avoimet Ovet" -päivät on tältä erää käsitelty. Kävijöitä oli varsin mukavasti, kiitos kaikille! Jatkoa seuraa varmasti, kunhan ajankohta on selvillä ilmoittelemme siitä taasen ainakin nettisivuillamme. Ohessa maaliskuun Avoimien Ovien viisi nopeinta kuljettajaa:
1. Kristian Kiviniemi, 2:25,79
2. Jouni Savisto, 2:30,30
3. Ville Kivimaa, 2:32,01
4. Jussi Niva, 2:36,00
5. Antti Hirvonen, 2:37,36


Toukokuu 2010

Toukokuu sujui alkukuun osalta melko rauhallisesti, mutta loppukuuta kohti oli havaittavissa selkeää vilkastumista. Kiitos kaikille kävijöille!

Kesäkausi saatiin avattua RS Huollon tiloissa joskin hieman koleahkossa säässä. Kiitos RS Huollolle tapahtuman järjestämisestä ja kaikille osallistuneille.

Simrac Focus -rallisimulaattori vierailee RS Huollon (www.rsh.fi) järjestämissä kesäkauden avajaisissa 23.5.2010. Simulaattoriajon hinta 15€. Ikäraja kuljettajalle 18 vuotta / 0 promillea. Tapahtuma järjestetään RS Huollon tiloissa Tampereella Nuutisarankatu 6:ssa klo. 10:00-16:00. Paikalla mm. ruostesuojauksen ja autofiksauksen ammattilaisia sekä Ford ja Skoda -erikoismalleja.

Uudenkaupungin rallin todella ikävien tapahtumien johdosta haluamme esittää vilpittömät osanottomme asianomaisten suruun.


Kesäkuu 2010

Kesäkuu sujui samoilla linjoilla kuin toukokuukin, eli kuun alussa hieman rauhallista, mutta Juhannusta kohden mentäessä meno vilkastui. Lauantait täyttyivät nopeaa tahtia polttariporukoista ja valitettavasti kaikille halukkaille emme voineet tarjota sopivaa aikaa.

18.6.2010 Simrac Focus vieraili Peltolan Pussi Oy:ssa henkilökunnan virkistystapahtumassa.

Kiitokset kaikille kävijöille ja tapahtumien järjestäjille!


Heinäkuu 2010

Highslide JS
 
Polttarileffa
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Heinäkuu oli melko vilkas, viikonloput täyttyivät polttari-porukoista, kuun viimeiselle viikonlopulle osui tämän vuoden Neste Oil Ralli ja perinteisesti heinäkuun ajan tiistaisin ja keskiviikkoisin pidetyillä Avoimien Ovien -päivillä oli mukavasti kävijöitä. Kiitokset kaikille kävijöille ja tapahtumiin osallistuneille!

Sitten tulosten kimppuun! Neste Oil Rallissa Simrac Focus -rallisimulaattorilla ajeltiin viime vuoden tapaan Pengonpohjan maisemissa. Erikoiskokeena oli siis Pengonpohjasta Suluntien alku osuus Tampereen suunnasta Virtoja kohti, eli päinvastaiseen suuntaan kuin viime vuonna ajettiin. Kilpakalustoksi oli simuloituna Fiesta S2000. Myös Henning Solberg poikkesi koittamassa Simrac Focusta. Kilpailu oli jälleen kova tasoinen, kahden ja puolen minuutin aikaa kolkutteli useampikin kuljettaja. Loppujenlopuksi Neste Oil Ralli-viikonlopun kolmen kärjen muodostivat seuraavat sorateiden gladiaattorit:
1. Ville Kivimaa 2:23,54
2. Markku Kivelä 2:26,14
3. Antti Suutarinen 2:27,36

Onnittelut voittajille ja kiitos osallistuneille! Otamme yhteyttä lähipäivinä palkintojen osalta.

Heinäkuun Avoimien Ovien viiden kärki Ouninpohjan Hämepohjan osuudella muotoutui seuraavanlaiseksi:
1. Ville Kivimaa 2:23,64
2. Seppälä Kalle 2:43,54
3. Antti Hirvonen 2:44,63
4. Rantala Mika 2:48,81
5. Savisto Jouni 2:49,87

Kiitokset kaikille osallistuneille! Ilmoittelemme jälleen seuraavista Avoimista Ovista nettisivuillamme kun ajankohta on selvillä.

Simracin perinteiset "Avoimet Ovet" jälleen Heinäkuun ajan Ti 6.7. alkaen:
Tiistaisin klo. 14:00-17:00
Keskiviikkoisin klo. 10:00-13:00
Ajon hinta on edelleen sama 15 € ja lisäajot 10 €. Tervetuloa!
(HUOM! Neste Oil Rallin johdosta heinäkuun viimeinen keskiviikko, 28.7. jää pois.)

Jo 13. perättäisenä vuotena Team Simrac suuntaa kohti Jyväskylää ja Neste Oil Rallia. Simrac Focus on siis ajettavissa Jyväskylän Paviljongissa 29.-31.7.2010 Rally Expon aukioloaikoina. Mikäli aikaisempiin vuosiin on uskominen, kilpailu tulee olemaan kovaa ja tasaista. Palkintoja luvassa jälleen kolmelle nopeimmalle.

Elokuu 2010

Highslide JS
 
Kiitokset jälleen kaikille elokuun kävijöille ja tapahtumiin osallistuneille!

Team Simrac Finland Oy toimittaa Etelä-Savon Koulutus Oy:lle rekkasimulaattorin sisältävän siirreltävän logistiikka-alan oppimisympäristön.

Aiheesta lisää nettisivujemme koulutuspuolella.
Lue lisää klikkaamalla tästä.


Syyskuu 2010
Kiitokset kaikille kävijöille ja tapahtumiin osallistuneille sekä järjestäjille.

17.9.2010 Simrac Focus sai kutsun Autokoulu Easy Driver:lta vierailla Nokian Ajoharjoitteluradalla heidän järjestämässään tapahtumassa. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Lauantaina 11.9.2010 Simrac Focus vieraili Orimattilan Kehräämössä järjestetyillä Mur-Mar Oy:n asiakaspäivillä. Väkeä oli varsin mukavasti ja jokusen kaadon lisäksi saatiin melko koviakin aikoja. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, järjestäjille ja Kehräämön yritysten henkilökunnille.

Highslide JSNegativen Jonne Aaron ja Flinch:in Ville Liimatainen piipahtivat kiireiltään testaamassa Simrac Focusta. Maltillisen alun jälkeen alkoi kilpailuvietti viedä eikä veljellisen mittelön tiimellyksessä kaadoiltakaan säästytty. Onneksi kyseessä oli kuitenkin "vain" simulaattori eikä varsinaisia vahinkoja päässyt syntymään. Kisa oli tiukka, jossa pienet virheet maksoivat paljon. Jonnen paras aika Ouninpohjan Mutasen osuudella oli 2:46,90 ja Villen 3:03,48. Kiitos käynnistä ja menestyksekästä jatkoa molemmille! Lisää kuvia Kuvat-galleriassamme ja InCar -videotakin on luvassa hieman myöhemmin.


Lokakuu 2010

14.10. Simrac Focus vieraili Tools / Tampereen Insinööritoimiston ja SKF:n vieraana. Kylmästä ilmasta huolimatta ajajia oli varsin mukavasti.

Simrac Focus piipahti Turussa 28.10. Humaliston Sähkön tiloissa järjestettyjen "Mini-messujen" yhteydessä. Reissujen lisäksi lokakuu oli varsin vilkas myös omissa toimitiloissamme kiitos aktiivisten asiakkaidemme.

Kiitos kaikille tapahtumien järjestäjille, niihin osallistuneille sekä muille kävijöille!

Marraskuu 2010

Marraskuu jatkui vilkkaana erilaisten Pikkujoulu-ryhmien seurassa. 16.11. Focus suuntasi pohjoiseen ja vieraili Oulussa Etran ja SKF:n vieraana. Pienoisia ongelmiakin osui marraskuussa kohdalle kun Focuksen kovalevyt alkoivat yllättäin tempuilla. Kiitos ymmärtäväisten asiakkaiden tästäkin kuitenkin selvittiin.

Kiitokset kaikille kävijöille, tapahtumien järjestäjille ja tapahtumiin osallistuneille.


Joulukuu 2010

Highslide JSKiitos kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneillemme! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

Joulukuu jatkui siitä mihin marraskuu loppui, eli Pikkujoulu-ryhmät työllistivät meitä varsin mukavasti. Aivan ongelmitta emme valitettavasti selvinneet joulukuusta vaan osa asiakkaistamme joutui ajamaan hieman vajavaisesti toimivalla Focuksella. Motorsportista kun kyse niin edes simulaattorit eivät ole vioille täysin immuuneja. Anteeksipyyntö asiakkaillemme ja kiitos ymmärryksestänne.

Highslide JSTeam Simrac ja laukaalainen RRteam solmivat sopimuksen jonka lopputuloksena Simrac Golf viettää aikaansa ainakin heinäkuuhun 2011 saakka Laukaalla RRteamin tiloissa. Tämä hieman vanhempi painos Simracin rallisimulaattoreista on siis edelleen käytössä ja sen varaustilanteesta ja muista RRteamin tarjoamista palveluista voi tiedustella RRteamin Lauri Riipiseltä.
Team Simrac Finlandin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net