Kotisivujemme etusivulle / To our website frontpage
Team Simracin uutiset
Team Simcarin yritysesittely
Team Simcarin kalusto
Team Simcarin toimitilat
Team Simracin galleria
Videoitamme
Team Simracin hinnasto
Team Simracin yhteystiedot
Median kuvapankki
Team Simracin koulutus-simulaattorit
 
 
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Vauhdikas historia

Hannu ja Heikki Kosonen ovat kehittäneet simulaattoreita vuodesta 1995 alkaen. Ensimmäinen prototyyppi oli hetekaksi nimetty metallikehikko. Seuraava versio rakennettiin auton koriin vuonna 1996, jolloin kehitystyöhön tulivat mukaan myös Simracin nykyiset yhteistyökumppanit. Elektroniikkaekspertti Mika Leppälahden kanssa luotu Simrac-Micra tarjosi jo oikeanlaisen ajoelämyksen. Kolmas kehitysversio tehtiin Volvo S40:n pohjalle. Se on kiertänyt yritystilaisuuksia ja maailman messuja vuodesta 1998 alkaen.

Vuonna 2000 valmistuneessa Volkswagen Golfin pohjalle rakennetussa simulaattorissa oli erikoiskokeetkin toteutettu juuri Simracin simulaattoria varten. Tietokone- ja mallinnusekspertti Eero Pajarteen tuottama legendaarinen Ouninpohjan pikataipaleen mallinnus on jo sinänsä huipputuote. Se on yhdistettynä Simrac-Golfiin siten, että kuljettajan ratinkääntö, jarrutus, kaasutus ja vaihtaminen todella tuntuvat tapahtuvan jätti-screenille avautuvassa maisemassa. Simrac-Golfin tarjotessa jo lähes aidon kaltaisen ajokokemuksen, tuotekehitystä tehdään kuitenkin kokoajan.

Vuonna 2008 päivänvalon näki Team Simrac:in uusin rallisimulaattori, Simrac Focus WRC. Simulaattorin korina käytettävän BP Ford Focus WRC 07:n on Simracille toimittanut Fordin englantilainen tehdastalli M-Sport. Tuotekehtyksen myötä Team Simrac:in simulaattoriperheen uuden tulokkaan liikealustan tekniikka on aivan uutta ja mahdollistaa entistä tarkemmat ja nopeammat liikkeet. Simrac Focus WRC on Simracin rallisimulaattoreista niin sanotusti Evo 5 ja kaikenkaikkiaan yhdeksäs Simracin kehittämä ja valmistama simulaattori.

Team Simrac Finland Oy on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut ajoneuvosimulaattoreiden kehittämiseen ja valmistamiseen.

Simracin kuljettajakoulutus käyttöön tekemiä bussi- ja rekkasimulaattoreita on tällä hetkellä käytössä Suomessa ja Belgiassa.

Teknologia

Simrac simulaattoriteknologiaa voidaan hyödyntää monen eri alan simulaattorisovelluksissa. Tämän hetken käytännön sovelluskohteet ovat autosimulaattoreita, joihin Team Simracilla on aina ollut kiinnostusta. Rallisimulaattorit ovat olleet myös hyviä tuotekehitysprojekteja, sillä niiden vaatimukset niin teknologian kuin kestävyyden ja käytettävyyden puolella ovat korkeat.

Simracin käyttämää teknologiaa voidaan esimerkiksi hyödyntää seuraavissa sovelluksissa:

- Lentosimulaattorit
- Maastoajosimulaattorit
- Vene- ja sukellusvenesimulaattorit
- Työkonesimulaattorit

Simulaattori voidaan rakentaa lähes mihin mekaaniseen alustaan tahansa käyttäen tietokoneen, automaation ja pneumatiikan yhdistelmää. Team Simrac Finlandilla löytyy kaikki tarvittava osaaminen ja tietotaito erilaisiin simulaattoriprojekteihin.

Viimeisin projekti simulaattoripuolella on autokouluille ja tutkijoille tarkoitettu simulaattori erilaisten olosuhteiden ja ennakkotilanteiden harjoitteluun ja tutkimiseen.

Oli simulaattorin tarve tai käyttötarkoitus mikä tahansa, Simrac simulaattori on pakko ensin kokea!

Team Simrac Finlandin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net